Volg ons

Over ons

Over ons

Wie is Double Green

Double Green is een specialistisch IT-bedrijf met veel ervaring in de wereld van de verkeersystemen, zowel voor de droge als de natte infrastructuur. In 1998 begon Double Green met het testen van software. Door de jaren heen is het bedrijf uitgebreid naar beheer, integratie en ontwikkeling van software. Een van de grootste klanten is Rijkswaterstaat (RWS). Andere klanten zijn diverse (internationale) overheden, waaronder het Zweedse Trafikverket.

Investeren in nieuwe software is belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf of organisatie. Maar de implementatie van applicaties is een risicovol traject. Gaat de programmatuur ook echt werken? Doen uw IT-systemen straks wat u ervan verwacht? En wat u is beloofd?

Missie

Double Green adviseert, ondersteunt en faciliteert klanten bij de implementatie van nieuwe of gewijzigde ICT-oplossingen. Wij maken daarbij niet alleen de risico’s inzichtelijk, maar minimaliseren deze risico’s ook. Wij staan voor een heldere en pragmatische aanpak.

Onze Diensten: Waar Technologie en Innovatie Samenkomen

Welkom in de wereld van Double Green, waar elke dienst die we aanbieden is afgestemd op het stroomlijnen, versterken en vernieuwen van uw IT-infrastructuur. Met meer dan twee decennia aan toonaangevende expertise in de branche, staan we bekend om ons vermogen om complexe uitdagingen om te zetten in gestroomlijnde oplossingen. Onze diensten zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw specifieke behoeften, van het beheren van complexe systemen tot het implementeren van innovatieve verkeerssystemen en alles daartussenin.

Onze aanpak is altijd persoonlijk en op maat gemaakt. We begrijpen dat elke klant uniek is, en daarom streven we ernaar om een dienstverlening te bieden die niet alleen voldoet, maar ook de verwachtingen overtreft. Of het nu gaat om technische QA die de lat hoger legt, de integratie van complexe systemen die de efficiëntie maximaliseert, of de werving en selectie van de beste zelfstandige professionals voor uw projecten; wij zijn toegewijd aan uw succes.

Resultaten

Wat mag u verwachten van het werken met Double Green?

  • ​Een verbeterd en efficiënt proces van de systemen voor uw organisatie, gebaseerd op risicosturing en risicobewustzijn;
  • Sterke regie op kwaliteit en testen;
  • Kostenbesparing door vroegtijdig toetsen, eventuele fouten worden sneller ontdekt en hersteld.
  • Onze opdrachtgevers blijven tijdens het gehele traject in control.